Nesnelerin İnterneti Ekosistemi Siber Güvenlik ve Değerlendirme Merkezi içi Öğrenci & Personel alımı ilanı

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi bünyesinde İstanbul Kalkınma Ajansından alınan destekle kurulacak olan Nesnelerin İnterneti Ekosistemi Siber Güvenlik ve Değerlendirme Merkezinde çalışacak Öğrenci ve Tam Zamanlı Personel alımı yapılacaktır. İlana başvuracak adaylarda aşağıdaki özelliklerin bulunması beklenmektedir.

* Mühendislik veya Fen Bilimleri lisans mezunu olmak (Öğrenci başvuruları hariç)

* Siber güvenlik alanında bilgi sahibi olmak
* Algoritmik Düşünme ve Kurgulama kabiliyetine sahip olmak
* En az bir programlama diline hakim olmak (Java, C++, Assembly öncelikli)
* Sızma testleri konusunda bilgi sahibi olmak
* Linux tabanlı işletim sistemlerine hakim olmak (Ubuntu, Kali, Backtrack, Parrot)
* Sabırlı, azimli ve öğrenmeye açık olmak

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar özgeçmişlerini en geç 10.10.2018 tarihine kadar "IoTlab CV " başlıklı bir mail ile Araştırma Görevlisi Mehmet Yavuz YAĞCI'ya "myy@istanbul.edu.tr" e-posta adresi üzerinde ulaştırmalıdır. Başvuruda bulunan adaylara e-posta yolu ile 11.10.2018 tarihinde ön değerlendirme dosyası gönderilecektir.