İş-Staj Duyuruları

İlanı bize Netaş'ta çalışan eski bir mezunumuz yönlendirmiştir.

Java Developer

Senior Java Developer

Aranan nitelikler

-   Kariyerini iOS platformu üzerinde ilerletmek isteyen,
-   Ekip çalışmasına yatkın,
-   Araştırmacı, sorun çözme ve şirket içi eğitimlere katılımcı olmaya istekli,
-   Üniversitelerin Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden son sınıfta veya mezun,
-   Mobil yazılım geliştirme alanında yetiştirilmek üzere istekli yazılımcı adayları,
-   İyi derecede İngilizce bilen,
-   Object Oriented programlama konusunda ve çok katmanlı mimarilerde bilgi sahibi,
-   Apple Design Principles ve Interface Guidelines hakkında bilgi sahibi,
-   Standard iOS Frameworkleri konusunda bilgi sahibi.

Başvuru için
-   Özgeçmişinizi ve uygulama örneklerini soner.okur@iottech.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

Huawei Türkiye AR-GE Merkezi olarak bu sene içerisinde araştırmacı alımlarımızı artan ulusal ve uluslararası destekli projeler nedeniyle hızlandırıyoruz. Aşağıdaki yetkinliklere sahip arkadaşlarımızı tam zamanlı olarak İstanbul’da yer alan AR-GE merkezimizde istihdam etmek istiyoruz.

Bununla birlikte, araştırma departmanında doktorasını tamamlamış, iyi bir yayın ve patent geçmişi olan ve sektörel tecrübeye sahip yöneticiler de aramaktayız.

ilgililenen öğrenci ve mezunlar güncel ve İngilizce hazırlanmış CV’leri ile (yayın ve diğer bilgileri içerecek şekilde) gizem.durmaz1@huawei.com adresine başvuruda bulunabilrler.

General Qualifications:

• ​Candidates must have at least two years of experience in SW Development/SW testing preferably in the ICT sector
  • Military service must be completed for male candidates.
  • All candidates must be Turkish citizens.
  • Engineering degree is a must for all candidates. If the candidate graduated from a university abroad, diploma equivalency certificate issued by the Council of Higher Education (YÖK) must be presented.​

Position Requirements:

• Master and PhD degree are preferable (in Computer or Software Engineering or equivalent).
    • If still student, post-qualification/thesis or dissertation stage is preferable.
  • Thesis/research areas should include some of the following:

• Information Retrieval

•  Web Information Extraction

• Semantic Web and Semantic Technologies

• Distributed Databases

• Natural language Processing

• Personalization

• Data Mining

• Social Networks and Social Media

• Human Computer Interaction

• ​The following skills are required:

• Deep understanding of the field on which the candidate has studied.
    • Proficiency in Java, and/or C++
    • Proficiency in Web Application Development
  • The following skills are desired:
    • Reasonable understanding of Web Search
    • Experience in large software system architecting
    • Experience in Web application and development
    • Experience in Mobile applications, especially Android and/or IOS.
    • Experience in Semantic Web technology development
  • Ability to solve problems creatively
  • Good written and oral communication skills
  • Strong analytical skills
  • Customer oriented, work systematically under tight schedules
  • Fluency in both written and spoken English
  • Available for domestic or international travel when required

Tübitak 1512 Teknogirişim (BİGG) kapsamında Avcılar İ.Ü. teknokent bünyesinde üniversite hocalarımızdan bit tanesinin kurmuş olduğu şirkette, ortaokul ve lise öğrencilerinin robotik öğrenimini kolaylaştıracak 3D yazıcı tabanlı modüler bir robotik eğitim seti üzerine çalışılmaktadır.
 (www.3drobolab.com) Aynı zamanda öğretmen ve çocuklara scratch tabanlı robotik ve kodlama eğitimi verilmektedir.

Proje süresince (12 ay) istihdam etmek üzere Web tasarımı, mobile uygulama ve ilerleyen süreçte de arduino programlama konularında çalışacak full time/Part time bir yazılımcı aranmaktadır. Başvuracak adaylar Yüksek Lisans öğrencisi olabileceği gibi Lisans öğrencisi de olabilir.

Başvurmak isteyen öğrenciler CV'lerini yildizhuseyin@gmail.com adresine gönderebilirler.